Tee kyltti ja palautelaatikko!

Kyltti

 

Kun olette aloittaneet vihapuheenvastaisen toiminnan, tehkää yhdessä nuorten kanssa näkyvälle paikalle “Vihapuheesta vapaa nuorisotila” -kyltti. Kyltti muistuttaa kaikkia, ettei vihapuhe ole nuorisotilassa sallittua.

Päästäkää luovuus valloilleen! Ottakaa ja tulostakaa alla oleva “Vihapuheesta vapaa nuorisotila” -logo ja askarrelkaa, maalatkaa, liimatkaa ja leikatkaa yhteinen “Vihapuheesta vapaa nuorisotila” -kyltti. Voitte tehdä kyltin vanerista, pahvista tai vaikka kankaasta, miksei maalata seinään? Tai voitte sommitella tietokoneella lisää elementtejä. Logo on läpinäkyvä png-tiedosto, jotta sen voi laittaa erivärisille pohjille.

Kyltin tekeminen yhdessä nuorten kanssa on hyvä tapa ottaa nuoret mukaan vihapuheen vastaiseen toimintaan. Yhdessä tehty kyltti sitouttaa kaikkia toimimaan yhdenvertaisuuden puolesta ja tekemään nuorisotilasta aidosti vihapuheesta vapaan. Voitte myös vaikka järjestää ensin työpajan vihapuheesta ja pajan päätteeksi askarrella kyltin yhdessä.

Vihapuheesta_vapaa_NUORISOTALO

 

 

 

 

Palautelaatikko

 

Tee myös palautelaatikko. Etsi pahvilaatikko ja tee siihen reikä, josta paperilappuja voi laittaa. Voit printata tästä Vihapuheesta vapaa nuorisotila -logon ja koristella myös palautelaatikon sillä ja sydämillä.

 

NH RGB_VIHAAT MINUA -sydän   miksi vihaat -sydän esikatselu945072_462677763813593_1147653646_n

 

 

 

 

 

 

 ALOITUSSIVU