EI vihapuheelle -liike uuteen aikaan

pandaEi vihapuheelle -liike on lähes kaksi ja puoli vuotta kampanjoinut erittäin aktiivisesti vihapuheen ongelman tekemiseksi tunnetuksi ja rohkaistakseen nuoria vastustamaan yhdessä vihapuhetta. Tässä ajassa on onnistuneesti synnytetty liike vihapuhetta vastaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriön antama kampanjarahoitus liikkeelle päättyi 30.6.2015 ja samoin liikkeen koordinointi Plan Suomessa. Kampanja on päättynyt ja liike siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen. Liikkeessä mukana olevat tahot suunnittelevat uusia toimintoja.

Tämä sivusto säilyy internetissä toistaiseksi, ja löydät sieltä erilaisia materiaaleja, joita voit hyödyntää toimiessasi vihapuhetta vastaan. Liikkeen sosiaalisen median kanavia päivittävät edelleen liikkeen aktivistit.

Kaikkia sivuston materiaaleja saa käyttää vapaasti vihapuheen vastaisessa toiminnassa.

0 Comments

Vastaa


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.